vrijdag 12 oktober 2012

FIFA 13


Vernieuwing Gameplay

[bewerken]Spelerreactiesysteem (Player impact engine)

Het Player impact engine breidt het lichamelijke spel uit van valpartijen tot voetbalduels. Verdedigers duwen en trekken voor balbezit, gebruiken hun lengte en kracht om balbezit te winnen en maken beslissingen voordat de bal aankomt. FIFA 13 tactische vrije trappen is voorzien van de techniek om gevaarlijke en onverwachte vrije trappen te nemen met de beste spelers. Men kan zich opstellen met drie aanvallende spelers en gebruik maken van meer passingopties om afgewerkte vrije trappen te creëren. Tegenstanders kunnen verdedigen door middel van het toevoegen of weghalen van spelers in de muur, het naar voren zetten van de muur, of het sturen van een speler om de pas te doorkruisen of het schot te blokkeren. Naar verluidt is die verbeterd in vergelijking met die van zijn voorganger. 

[bewerken]Aanvalintelligentie (Attacking intelligence)

Aanval intelligentie maakt het mogelijk voor spelers om ruimte te creëren, harder te werken en slimmer verdedigingen af te breken. Ook denken ze 2 stappen verder. Spelers hebben nu de intelligentie om openingen in het spel te vinden en verdedigers uit hun posities te leiden om pass openingen te maken voor teamgenoten, en zichzelf op een betere positie neer te zetten voor nieuwe aanval mogelijkheden.

[bewerken]Trivia

[bewerken]Covers

Verschillende landen krijgen naar gewoonte een aparte cover waarop een lokale ster staat naast een wereldster. Dit jaar zal de Argentijn Lionel Messi van de Spaanse voetbalclub FC Barcalona op de cover geflankeerd worden door deze lokale sterren.  In de landen die niet hieronder vermeld staan, zal enkel Messi de cover sieren. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten